30.10.2010

Att Drömma

Skall sluta sitta framför datorn nu och gå och lägga mig istället.men hittar hela tiden något nytt att greja med på vägen till sängs.








My New Ring

Min nya ring från glitter.har väldigt länge velat ha en fågel som breder ut sina vingar över fingrarna.nu hittade jag äntligen pippin.gotta love it

Cosy


En ljuvligt mysig sång som passar bra in i höstmörknet.

Dödens Trött














Igår var vi hos pytte.hon har världens ljuvligaste lägenhet för sig själv, inne i mysiga stan.Ja,såhär vill jag också bo.kan inte vänta längre









Tack Emma

Pineapple Sunset

Snart kommer det upp en massa bilder här.har varit i stan sedan klockan tio på morgonen och sprungit omkring i secondhand butiker eftersom allt kostade en euro.like it.nu skall jag först vila mina fötter, äta lite tomatsoppa och kolla på bartenderskolan sedan städa upp hela klädrummet.oh gosh,later.

29.10.2010

28.10.2010

Filter Freak


Grått, vått och ruskigt har det verkligen varit idag, men endå var kjolen på.idag har jag bara chillat med två underbara tösar och vaktat lill killen senare på kvällen.Kan inte förstå att fredag redan är här imorgon, hur skönt som hellst?

Kan inte sluta lyssna på...

27.10.2010

Love It

Ooh vad jag vill ha en OnePiece nu! dethär är det enda som kommer stå på min födelsedags önskelista.det är så svårt att välja en, eftersom alla är så snygga.

Sesame & Honey


  Jösses så sesame bar and honey är gott.det kommer att bli min nya godis.hälsosamt och ur gott.mums.nu tänker jag bara hänga framför tv:n tills min spinning timme börjar.

I Miss My Long Hair

Jag saknar mitt långa hår.

24.10.2010

Grey



Tre nya gråa plagg jag fångade under veckosslutet.de kommer från monki,h&m och secondhand.

1979

Äter några surskorpor och smuttar lite russchian water.smashing pumpkins spelar i bakgrunden.medan jag väntar på emilia.

24.10





En liten bit av lördagen.

22.10.2010

Summer Pics


Har haft en skön fredags kväll med några tjejer.är så himla trött att jag tänkte gå och sova nu, så jag får en lång och skön sömn.imorgon skall jag och köpa ett par skor jag sökt efter länge.har väntat hela veckan på den dagen..i'm so excided.